Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: juli 2012

VC Molenstede heeft haar website in een nieuwe kleedje!

Alvast bedankt aan alle mensen die meegeholpen hebben in het tot stand komen ervan. 

Daarnaast willen we ook Tim Leemans bedanken voor het jarenlange beheer van deze site. U hoort het, we zijn op zoek (per ploeg) naar medewerkers die (inhoudelijk) willen bijdragen. Heb je interesse, mail dan naar website@vcmolenstede.be.

Het kernbestuur

 

Op vrijdag 3 augustus heeft de jeugdwerking een groot volleybalspel in elkaar gestoken. We beginnen om 14u en het einde is voorzien rond 17u. Er wordt ook een kleine snack voorzien. Om alles vlot te laten te verlopen, moeten je je inschrijven door een mail te sturen naar karen_peers@hotmail.com. Dit kan ten laatste tot en met 30juli. De dag zelf, worden de spelertjes verwacht om 13u45 zodat

we om 14u zeker en vast kunnen beginnen.

 

Op zondag 5 augustus is er weer het traditionele jeugdtornooi. Ook hiervoor kan je je inschrijven door een mail te sturen naar hetzelfde e-mailadres. Deze inschrijvingen stoppen ook op 30juli. Het tornooi begint om 14u.

 Als je nog vragen hebt, kan je deze altijd stellen op het nummer 0485/65.30.80 of via het
e-mailadres karen_peers@hotmail.com.

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus is het weer “Beach-time”.  We vieren de inmiddels 20ste editie !!

Voor het welslagen van het beach weekend, hopen we weer te mogen rekenen op je hulp.Vrijdag 3 augustus geven we om 18u het startsein aan het bedrijventornooi.

Inschrijven/werkverdeling kan je vinden op volgende link.

Aangezien onze club het lidgeld voor alle spelers zo laag mogelijk wil houden, vragen we alle jeugdspelers (owv veiligheidsredenen voor de -14 jarigen aan mama of papa)  om tijdens ons weekend op vrijdagavond, zaterdag of zondag 2 shiftjes te komen helpen.   Alle inkomsten van ons beach weekend komen elke speler ten goede en worden gebruikt voor het aankopen van materiaal, wedstrijdkledij, huur diverse zalen, verzekeringen, scheidsrechters,  en noem maar op…

Op zaterdagavond 5 augustus zal er vanaf 17u een BBQ plaatsvinden.  Hiervoor dien je vooraf in te schrijven.

Je krijgt via de ploegverantwoordelijke of het beach team 4 individuele kaarten.  Afrekenen bij je ploegverantwoordelijke of beach team ten laatste vrijdag 20 juli. 

We hopen dat ook jij erbij zal zijn !