Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: november 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Steakteam onderging vorig jaar een grondige herschikking. De toenmalige Steakteamleden zwaaiden af na een jarenlange toewijding aan

Op woensdagavond vertrokken de VCM Junioren meisjes met veel moed naar St-Pieters-Leeuw om de 1/8ste finalesvan Beker te spelen tegen VC Zuun.

Nu vrijdag spelen onze Dames 2 tegen Smash Wilsele (om 20u reserven en 21u hoofdwedstrijd). Deze ontmoeting gaat door in het Molenhuis. Als ze deze wedstrijd winnen, komen ze aan de leiding met een paar punten los! Supporters gewenst!

Zie ook

VCM mocht zich in 2011 uitroepen tot Zilveren Jeugdclub. Voor de tweede keer op rij in de geschiedenis van de club mocht VCM deze onderscheiding ontvangen van de Vlaamse Volleybal Bond. Het project van de VVB richt zich tot de jeugdwerking van de club en heeft als doelstelling om de kwaliteit van deze werking te verhogen.

Sinds 2009 deelt de VVB medailles uit op basis van een aantal gegevens betreffende de jeugdwerking die de club in kwestie dient door te geven. Op basis van de inhoud van deze gegevens en een aantal criteria waaraan VCM diende te voldoen, werd beslist onze club de Zilveren Medaille te overhandigen.

VCM voldeed aan criteria zoals het in dienst hebben van een jeugdco

Onze jeugd weet wat een feestje bouwen is! Getuige hiervan enkele foto’s van de eindeseizoensactiviteit van preminiemen 3 en 4 van woensdag 30 juni 2012 in Lin’s tuin en het jeugdbeachevent van vrijdag 3 augustus 2012.

Foto's Preminiemen 3&4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's Jeugdbeachevent