Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: maart 2013

D2 kampioen

 

Paastrainingen

 

beker  Dit seizoen hebben we het voorrecht dat liefst drie ploegen de halve final861594_426784494072259_510952444_ne van de Beker van Vlaams-Brabant gehaald hebben. De voorbije weken hebben de Scholieren en de Junioren een heroïsche prestatie in eigen huis neergezet. Vandaag was het de beurt aan onze preminiemen om de kroon op het werk te zetten.  En of ze dat gedaan hebben?! Tegen Gooik, de te kloppen ploeg en een begrip in de volleybalwereld, hebben ze het beste van zichzelf gegeven.

Het moet gezegd, het is vast al lang geleden dat het Molenhuis om 11uur ’s morgens nog eens volgelopen is voor een sportwedstrijd. Vandaag was dat het geval. Trouwe supporters, gecombineerd met gelegenheidssupporters (grootouders, schoolvriendjes, toevallige passanten,…) vulden de tribunes. Hieraan toegevoegd was er ook nog tromgeroffel, toeters en behoorlijk wat gekeel om dit beeld nog wat klank bij te zetten. De sfeer zat er 2013-03-24-0136dik in. De eerste set ging gelijk op. Oef, alvast geen afgang. Uiteindelijk ging deze met klein verschil naar Gooik. De tweede set begon met een  ferieuze start van VCM. Bij 10-5 voorsprong sluipte even de twijfel binnen bij Gooik. Ze konden zich echter herpakken en pakten vervolgens de tweede set. De derde set was zonder meer voor Gooik. Geen overwinning op papier voor VCM, maar we keken met veel voldoening naar wat onze jeugd reeds neerzet. Honger naar meer dus…

Van al dat roepen krijg je dorst. Ook een grondige nabespreking drong zich dus op in het Kroonrad.

Onze nieuwe, gedreven trainer van Heren 2, Roel Verheyen, heeft alweer een nieu2013-03-20-0131w speeltje ontwikkeld. Na de plyobox, heeft hij zijn nieuwste geesteskind de killerbox gedoopt. De killerbox dient op het net gemonteerd en simuleert een block van de tegenstander.

(foto : Roel & Johannes Das)

164444_10200394538899115_182774250_n

bekerDSCN1205De scholieren meisjes waren gisteren als tweede jeugdploeg van VCM aan de beurt om aan te treden in de halve finale van de beker van Vlaams-Brabant. In het Molenhuis troffen ze als tegenstander Ternat aan. Onze meisjes bliezen de eerste twee sets Ternat van het veld. Op het einde van de tweede set stond de tegenstander er verdwaasd bij. Duidelijk onder de indruk van de glansprestatie van VCM en niet gewoon om eens op verliescijfers te staan… De derde set startte met wat concentratie verlies langs onze zijde. Meteen kwamen we op achterstand. Bij een tussenstand van 10-19 in het voordeel van Ternat, geloofde zo goed als niemand nog in winst in de derde set. Moedig weerwerk bracht onze dames echter op 22-23! Het Molenhuis herleefde en ging door het dak. De buit was immers in zicht. De derde set ging echter naar Ternat. De vierde ging gelijk op, maar was uiteindelijk ook voor Ternat. De vijfde en beslissende set ging gelijk op tot 10-10. Met nog vijf punten te gaan (tot 15 punten dus), was alles dus nog mogelijk. Uiteindelijk moesten onze meisjes met 12-15 de duimen leggen. Weliswaar geen finale, maar Molenstede is op de kaart gezet! Proficiat voor onze scholieren meisjes en de massaal aanwezige supporters! (red. jc, foto’s Lin)

Foto's Beker Schol M

Geniet nog na van onze Steakdag en bekijk de fotoreportage gemaakt door Pascal Libaers.IMG_8805

 

Foto's Steakdag 2013

imagesWe mogen trots zijn op ons steakteam. Zij hebben er vorige zondag met de hulp van velenbodystyling onder ons weer een fijne en succesvolle dag van gemaakt!

Onze volgende grote activiteit is de Beach. Het beachtornooi, dat dit jaar onder de naam Bodystyling Beachvolley Tornooi door het leven zal gaan is op zoek naar medewerkers die deel willen uitmaken van dit team. Voor deze editie zal het team grondig herschikt worden. Marc Camps geeft alvast de algemene leiding door aan zijn nicht Lotte Camps. Lotte en het kernbestuur gaan de volgende twee weken actief op zoek naar teamleden. Het beachteam zal uit een kernteam van een viertal medewerkers bestaan die vervolledigd worden met twaalf medewerkers die een specifieke taak voor hun rekening nemen.

Kernteam Beach

Algemene coördinatie Bestellen Infrastructuur Bestellen Drank & Overige Opbouw & Afbraak

Overige Leden Beachteam

BBQ

Technische Administratie

Inschrijvingen recreatief

Inschrijvingen bedrijven

Drukwerk & Jetons

Financiën & Facturatie

Werkverdeling

Tornooiorganisatie bedrijven

Bediening Vrijdag

Bediening Zaterdag

Bediening Zondag

Tornooiorganisatie recreatief

 

beker In een zéér knappe halve finale van hoog niveau hebben onze juniorenmeisjes het niet gehaald van VHL. We danken de talrijk opgekomen supporters die in ’t Molenhuis weer voor de nodige ambiance gezorgd hebben!

Al onze beker-hoop is nu gesteld op de halve finale wedstrijd van onze scholierenmeisjes tegen Kruikenburg-Ternat (donderdag 14 maart 20u Molenhuis) en van onze pre-miniemen meisjes tegen Gooik (zondag 24 maart 11u Molenhuis). We rekenen ook voor deze topmatchen weer op de vocale steun van al onze leden, supporters en sympathisanten !!

 Tot dan !

 Het VCM-bestuur. (red. Ilse vD)

halvefinalebeker2013v2