Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: mei 2013

DSC_0137 (1)Jaarlijkse ontvangt VCM zowat 1.500 bezoekers op zijn beach volley tornooi. Logo_Bodystyling_BeachtornooiDit jaar vindt het ‘Bodystying Beach Tornooi’ plaats op 2, 3 en 4 augustus. De hoogmis van de volleybal wordt voor jullie dit jaar bovendien voorbereid door een kersvers team! Jullie kunnen alvast beginnen inschrijven/oefenen voor deze volgende editie.

Ook dit jaar rekenen we op jullie hulp om van dit topevent een succes te maken. Schrijf je daarom nu in voor één van de vele taken waarvoor we medewerkers zoeken.

 

Inschrijvingen Bedrijven

 

Inschrijvingen Recreatief

Het inschrijven voor de BBQ, het reserveren van het oefenterrein, het inschrijven voor de werkverdeling, kan je via de menubalk rechts op deze site. Volg bovendien deze link voor  foto’s beachtornooi vorige jaren.

 

Hallo,

Om de verdeling van de uitrustingen naar volgend seizoen toe vlot te laten verlopen, hebben we van iedere speler een paar inlichtingen nodig. Hieronder staat een link met een overzicht van alle spelers en welke uitrusting iedereen heeft. Mogen we vragen dat iedere speler deze informatie checkt en aanvult waar nodig. Op deze wijze kunnen wij vlot bijsturen indien nodig.

Beheer Sportuitrusting

Mogen we vragen dit voor in 1 juni 2013 te willen doen.

Voor vragen hierover kan je terecht bij Christine De Roy ( deroychristine@gmail.com ) .

Vergeet aub niet om de datum in te vullen op de site , zo kunnen wij mee volgen  wie er ingevuld heeft. Voor de leden die onze club verlaten, vragen we ook zo vlug mogelijk de wedstrijdkledij terug te bezorgen aan Christine, jullie trainer of ploegverantwoordelijke. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Het bestuur en Christine De Roy

download

New PictureVrijdag  26 april was ik aangenaam verrast bij een bericht dat ze mij de Award toegewezen DSCN1401-1hebben  na een stemronde die gebeurde bij alle leden van onze club.

Ik wil iedereen hiervoor bedanken.

Van het Beachteam had ik reeds een toffe  bedanking  gekregen , de Meulstese Meutte. Na 20 jaar Beach en Steakdag wil ik even een woordje zeggen over deze toffe jaren . De organisatie van beide manifestaties  gaat niet zonder het sterke  Beach Team en het SteakTeam , langs deze weg wil ik de mensen van bestuur en beide teams die gedurende deze 20 jaar mee hebben mee gewerkt aan deze toch niet kleine activiteiten, bedanken voor de heerlijke samenwerking.

Met Els ( en haar team ) heeft de club reeds een sterk team achter de steakdag en met Lotte als opvolger bij het Beachteam zie ik het tevens volledig zitten en wens ik haar veel succes.

Aan ALLE leden van VC Molenstede wil ik dit nog even kwijt :  

 Naast de hardwerkende mensen van beide teams is er nog een zeer belangrijk gegeven , dat deze mensen alles doen voor de club financiële steun te geven aan het bestuur en zo aan alle leden maar dat beide Teams niet kunnen zonder de medewerking van ALLE leden, dus bij verspreiding van de werkverdelingen vul deze in en help de organisatie van beide activiteiten zonder jullie werkende handen lukt het niet.

Groeten en tot op één van de volgende aktiviteiten.

 Marc Camps

VCM_awards2012 13_DEF

beach2012Het is weer bijna zover. Ons jaarlijks beachweekend. Dit jaar vindt het bodystylingBodystyling Beach Tornooi plaats op 2 augustus voor de bedrijven en op 3 en 4 augustus voor de recreanten. Meer info volgt spoedig.

 

 

 

 

 

Reservatie Oefenterrein