Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: mei 2014

logo vcmHet seizoen zit er alweer op. Naar goeie gewoonte gaan we over tot het verkiezen van de Speler/Speelster/Trainer van dit seizoen.

Het bekend maken van de winnaars is voorzien op zaterdag 20 september tijdens de Kick-Off.

Stemmen voor xxx van het Jaar!

Onze miniemen hebben het volleybalseizoen leuk afgesloten doorafsluitende training miniemen 2014 034 op de terreinen van VVV een beachvolleywedstrijdje te spelen. Blauwe lucht, wit zand, … . Ze namen al een voorproefje voor wat komen gaat op 1,2,3 augustus. Geniet van de bijgaande fotoreportage!! (fotoreportage)

 

 

Jaarlijkse ontvangt VCM zowat 1.500 bezoekers op zijn beach volley tornooi. Dit jaar vindt het ‘Bodystying Beach Tornooi’ plaats op 1,2 en 3 augustus. Jullie kunnen alvast beginnen inschrijven/oefenen voor deze volgende editie. Ook dit jaar rekenen we op jullie hulp om van dit topevent een succes te maken. Schrijf je daarom nu in voor één van de vele taken waarvoor we medewerkers zoeken.

Inschrijvingen Bedrijven

 

Inschrijvingen Recreatief

Het inschrijven voor de BBQ, het reserveren van het oefenterrein, het inschrijven voor de werkverdeling, kan je via de menubalk links op deze site.

[cvm_video id=”2024″]

 

 

Yellow Tigers kloppen Spanje (www.robtv.be)
safe_image

Zaterdagavond hebben onze nationale volleybalvrouwen, de Yellow Tigers, een oefeninterland in Averbode afgewerkt tegen Spanje. In een zinderende en uitverkochte sporthal werden de Spanjaarden overklast en met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Onze Yellow Tigers waren een maatje te groot voor Spanje. De aanwezigen beleefden een unieke avond in de sporthal in Averbode.

IMG_2537

Bekijk via deze link de prachtige fotoreportage van Niel Peeters!

Untitled

2014-05-10 09_17_32Het weekend van onze mannenploegen zit er weer op!  Dit jaar trok Heren 1, Heren 2 en enkele MaMa’s naar Tenneville alwaar het „Tackleberry” weekend nog lang zal nazinderen…  Bekijk de (gecensureerde) foto’s !(foto’s : Tim Leemans)

eindeseizoensactiviteitVanmorgen was het feestje om het einde van een leuk volleybaljaar bij de bewegingsschool te vieren! Tijdens het maken van de snoeptaarten zagen ze er héél schattig uit. (foto : Marthe Lemmens)