Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: september 2014

Picture1Het vinden van een zaal op een geschikte plaats en geschikt uur voor alle trainingsmomenten van elke ploeg is geen sinecure gebleken. Gelieve via deze link een up to date overzicht te vinden van alle trainingsmomenten. Opmerkingen mogen jullie steeds richten aan kernbestuur@vcmolenstede.be.

VCM Bestuur

groepsfoto 1low

oscars2

Reactie Marc Peeters : “De Lifetime-Achievement-Award winnen is toch wel een speciale ervaring. Als je alleen al maar kijkt naar de laatste twee verkozenen (De Ferde en Marc Camps), dan weet je dat je wordt toegevoegd aan een lijst van mensen die voor de club veel hebben betekend (en nog betekenen).

Trainer van het jaar worden was een complete verrassing. Heren 1 wil ik complimenteren met het ‘overleven’ van een van de moeilijkste seizoenen van de laatste jaren. De toekomst van H1 lijkt verzekerd en dat is toch wel een hele opluchting!”

Bekijk de fotoreportage via deze link.

 

Onze U11 M1 onder begeleiding van Kaat Pareyns en Lotte Cuypers hebben hun start niet gemist. Met een vlotte overwinning in Rotselaar hebben ze hun seizoen sterk ingezet. (foto : Monique Salemans)

20140921_104029

 

We organiseren op zondag 21 september om 18 u in de kleine zaal in het Molenhuis de KickOff‘VCM kick-off  2014-2015’ voor alle VCM leden,  ouders, medewerkers en supporters. Dit event is ook ideaal als nieuw lid om onze club te leren kennen !

 

Dit staat alvast op de agenda :

 

  •   Werken Molenhuis/zalen
  •   Nieuw bij VCM
  •   Verkiezing Spe(e)l(st)er/Trainer vh Jaar
  •   Lifetime Achievement Award
  •   Groepsfoto

 

Aansluitend biedt het bestuur een glaasje aan tijdens een receptie en kunnen we klinken op een succesvol en sportief VCM seizoen 2014-2015 !!

 

Met sportieve groeten

 

VCM bestuur

chemokasperZaterdag 27/09 vanaf 16h wordt er gedurende 24h gewandeld, gelopen of gefiets om de 24H/24H strijd tegen Kanker te symboliseren. Aan deze Levensloop doet ook een team met roots in Molenstede mee : “Arne and friends”. – Arne is het zoontje van onze ploegverantwoordelijke Dimi, bij Heren 1 -Hiervoor zoeken wij nog teamleden. Deelname is 10 euro.

Daarnaast kan elk team tijdens het evenement iets organiseren om geld in te zamelen. Het team uit Molenstede gaat Kasperburgers verkopen. Chemokasper is de term welke ze gebruiken ipv chemo. De prent links beeldt uit hoe hij eruit ziet. Met enige verbeelding zie je er een hamburger in. We gaan onze Kasperburgers dan ook zo trachten te maken. Daarnaast bieden wij drank en mogelijk enkele speciale biertjes aan.

Verder info op http://www.levensloop.be/relays/tessenderlo-2014 . Iedereen kan dus een kijkje komen nemen en een hapje komen eten.

Onze U13 M2 hebben de competitieaftrap mogen geven voor onze jeugdploegen. In Averbode hebben ze nipt de duimen moeten leggen voor VCA.

De wedstrijdkalender voor dit weekend kan je online op deze site raadplegen.

WP_20140913_001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de untitledPers vandaag : “Sportclubs trekken hun lidgeld met gemiddeld 10 tot 15 procent op, zegt Bloso. In sommige gevallen is het zelfs 30 procent of meer. ‘We kunnen niet anders’, zeggen de clubs. ‘De gemeenten verminderen hun subsidies en trekken de huurtarieven op.’”

Ook bij VCM worden we geconfronteerd met sterk gestegen huurtarieven. Zo is bijvoorbeeld het tarief van de sporthal in Averbode verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Gelukkig kunnen we op geweldige sponsors rekenen en hebben we twee kanjers van activiteiten (Steakdag & Beach). Beide samen hebben er voor gezorgd dat we geen verhoging van het lidgeld moeten doorvoeren.

foto 1 foto3De eerste Sportmarkt in Diest in samenwerking met BLOSO was zeker en vast even aftasten voor iedereen. Het resultaat was nochtans een schitterende sportbeleving voor iedereen die er aanwezig was. Volgend jaar gaat het wellicht door zaterdag 19 december. VCM is zeker terug van de partij. Naast een fijne sportervaring hebben we fantastische hulp gehad van de Stad Diest om het zand daar te krijgen (ter beschikking gesteld door Sools) en van de sympathieke Volleybalfederatie-medewerker Yoeri Van De Wiele (zie foto in het blauw).