Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: oktober 2014

img030

halloweenOp woensdag 22 oktober organiseren we een Halloweenspel! Er is die dag dus geen training. pompoenWe verwachten iedereen verkleed om 16h30 aan de VVV terreinen Molenstede (Heide 15b) in Molenstede. Ook de trainers verwachten we verkleed! Het wordt dan donker dus mogen jullie ook een zaklamp meebrengen. We maken het niet te eng maar gaan er een leuk Halloweenspel en zoektocht van maken. Na 2 uurtjes zullen we wel moe zijn en hebben we ook honger en dorst. Vanaf 18h30 verwachten we dan de ouders om samen iets te drinken. Aan de ouders die willen en geheime bak talenten hebben, vragen we om gebak mee te brengen zodat we dat lekker samen kunnen opeten. Ouders van vorig jaar weten nog wat er allemaal was J

imagesTraditiegetrouw vragen we de seniorenspelers en de scholieren meisjes en jongens om de jeugdwedstrijden te fluiten. Voor de preminiemen matchen zijn er telkens 2 scheidsrechters aangeduid.  Niet iedereen komt nu in de eerste ronde aan de beurt, maar die zullen dan op de planning staan voor de terugrondes vanaf januari 2015.

Indien je de wedstrijd niet kan aanwezig zijn zoals op de kalender, zoek dan tijdig zelf voor een vervanging.   Gelieve ook telkens op tijd aanwezig te zijn, liefst een half uur voor de wedstrijd. ( een kwartiertje voor de preminiemen wedstrijden)

Fluitkalender

het VCM bestuur

 

 

 

appvvbDe Vlaamse Volleybalbond heeft vanaf nu image

een App beschikbaar  voor Androidtoestellen,

waarmee info kan worden opgezocht voor alle clubs, wedstrijden en rangschikkingen in divisie en nationale afdelingen. Deze App staat ter beschikking in de Google Playstore. Te vinden via trefwoord ‘volley info’. Een IOS versie is nog in ontwikkeling.

 

Een oproep aan alle ploegen om een ploegfoto aan de redactie te bezorgen. Alvast deze mooie foto’s van onze Dames 2.

foto