Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: november 2014

Vijf jeugdspelers(*) van VCM slaagden het afgelopen weekend in hun praktijkexamen Initiator!  We wensen hen allen bproficiat met deze toch wel zeer mooie prestatie. Ze werden overigens deskundig bijgestaan door Sigi Celis, Jan Franceus en Evi Anthonissen. Ook zij hebben zo hun aandeel in dit mooie resultaat.
Goed opgeleide trainers zijn de hoeksteen van de goede werking van een sportclub. Zij zorgen ervoor dat iedereen beter wordt. De sporttakgerichte trainersopleidingen van BLOSO zijn hiervoor speciaal in het leven geroepen.
VC Molenstede wil ook toekomstgericht blijven investeren in haar trainerskader.

(*) Lotte Cuypers, Louise Ghyoot, Dorien Gunst, Kato Masschelein en Kaat Pareyns

DemotornooiPub

Voor het derde jaar op rij is onze club bekroond door de Vlaams-Brabantse Volleybalbond met een zilveren medaille voor onze jeugdwerking. Hier zijn we uiteraard heel blij mee. Gezien de grootte van de club ook een criterium is, is dit het hoogst bereikbare schavotje voor VCM…  Alvast een dikke proficiat voor alle medewerkers (trainers, ploegverantwoordelijken, …) die dit mee hebben helpen realiseren!

zilver2014

Animated20Dancing20SantaOp zondag 21, maandag 22 en dinsdag 23 december (voor bewegingsschool enkel 23 december) gaat onze jaarlijkse Kerststage door van 9 tem 16u. Het kerstfeestje is dinsdag voorzien vanaf 19u.
Kostprijs van deelname per persoon (met T shirt)
1 dag      : 20€
2 dagen : 35 €
3 dagen : 50 €
Gelieve in te schrijven voor 21 november met vermelding van T-shirt maat.
  • Voornaam + Naam
    Deelname aan
  • E-mailadres
  • T-shirt maat
    Telefoonnr.

Vrijdag 31/10 omstreeks 19u15 werden de dames verkleed verwacht in Café den Hemel DSC03309voor een spannende Halloween! Geblinddoekt werden de dames weggebracht naar één of ander donker bos waar zij een aantal opdrachten moesten doorstaan. De zenuwen liepen hoog op! De eerste opdracht was een eetproef. Geblinddoekt proeven.. Macaroni, een snoepje, kappers, ansjovis, beschuiten en zelfs meelwormen!! De meningen over de smaak van dit laatste waren nogal verdeeld! Enfin, iedereen geslaagd, op naar proef 2! Blinddoek op, allemaal dapper achter elkaar langs een touw een parcours afstappen. Opdracht volbracht! Derde proef, eindelijk zonder blinddoek, maar midden in een donker bos.. Op zoek naar de heren.. Griezelig, overal hoor je iets ritselen, maar je ziet niets.. Iedereen gevonden, dachten de dames. Tot dat Charlotte nog iemand hoorde en zag! ‘Kan niet’ zei iemand. Tot.. Jawel! De vlaai uit het bos sprong! Laatste opdracht was individueel.. Één voor één moesten we door een stuk dreef op zoek naar het begin van een touw! Dit touw moesten we volgen tot op het einde van het parcours. Onderweg moesten we het geluid van bommetjes, kettingzagen en bladblazers doorstaan.. Af en toe iemand dat achter een boom uit kwam, ritselde op de grond, iemand dat naar de voeten greep.. Serieus akelig! De ene ging al huppelend & zingend (Smurfenlied), de andere al lachend, iemand meer geconcentreerd op de doorns, maar alle andere al krijsend, op weg naar het einde van een griezelige maar superleuke avond! (link naar foto’s)

Dames, dikke pluim voor jullie moed en leuke outfits! Bedankt aan de Heren voor de organisatie en het griezelen!

Volgend jaar draaien we de rollen om!