Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: december 2014

De terugronde gaat van start op 10 januari 2015. De kalender is vanaf nu beschikbaar op deze site. Voor de volgende ploegen is een nieuwe kalender beschikbaar :

– U11 M1 en M2vrouw met bal

– U13 M1 en M2

– U15 M1 en M2

Voor de U15 hebben we ook nog een derde ploeg ingeschreven, de U15 M3. Deze ploeg zal samengesteld zijn uit speelsters van M1 en M2.

 

Melfred & Evi hebben ons nog enkele foto’s en dit leuk filmpje bezorgd. Geniet alvast van deze leuke beelden. (Link naar de foto’s)

 

 

IMG_2931

Onze fotograaf Niel Peeters heeft ons weer een mooie set foto’s doorgestuurd!

Link naar het album

DSCN4424Een eerste mooie reeks foto’s van de Kerststage (door Kris Wollants).

planning1planning2

Uitnod 99x210mm

agchristmas26Op zondag 21, maandag 22 en dinsdag 23 december krijgen onze jeugdspelers de kans hun volleybalkwaliteiten verder te ontwikkelen. Naast het vaste VCM-trainersteam mogen we ook 2 gasttrainers ontvangen:

–          Brecht Van Kerkhove (op maandag): na een spelerscarrière als spelverdeler bij onder andere Lennik en Averbode was Brecht 4 jaar assistent-trainer (onder Vital Heynen) en 1 jaar hoofdtrainer bij Noliko Maaseik. Momenteel coacht hij de dames van As in Liga B

–          Kristof De Loose (op dinsdag) is geen onbekende. Ook vorig jaar was hij gasttrainer op onze Kerststage. Kristof is al meer dan 10 jaar selectietrainer van Vlaams-Brabant en jeugdcoördinator in Londerzeel en traint er ook de damesploeg in 1e provinciale.

Het mag duidelijk zijn dat deze trainingsdagen iets is om naar uit te kijken !

beker Op zaterdag 20 december gaan er maar liefst 4 bekerwedstrijden door. Onze jongens en meisjes U19 spelen beide uit in Machelen om 11 uur. Zeker de moeite om ter plaatse een kijkje te gaan nemen dus!

In de namiddag komen onze U13 en U15 meisjes in actie in het Molenhuis. De U13 spelen om 13u tegen Landen en de U15 om 15u tegen de Lizards. Kom hen massaal aanmoedigen!