Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: februari 2015

indexOnze jaarlijkse Steakdag zit er weer aan te komen. Net zoals vorig jaar zal deze tijdelijk doorgaan in de zaal ’t Goor in Engsbergen. Naar goeie gewoonte doen wij massaal beroep op al onze leden om meer dan 1.000 gasten van een lekkere maaltijd te voorzien. Bijgaande link geeft alvast een voorstel van werkverdeling (gebaseerd op vorig jaar). Gelieve aan te geven of het je past/of je op te geven voor één of meerdere taken.

 

 

 

Werkverdeling Steakdag Bestellen Steakdag

Vorige zondag 1 februari hebben we met onze jeugd deelgenomen aan het demotornooi in Vilvoorde.

Volleyballen, volleyballen, volleyballen, hoi!

IMG_20150201_125450

FullSizeRenderBeste ouders, ploegverantwoordelijken, jeugdtrainers,

We hebben momenteel heel wat jeugdploegen met enthousiaste ouders die graag willen helpen maar niets juist weten hoe.  Graag zouden we o.a. deze ouders willen uitnodigen om een avond samen te komen waarbij we ‘het wedstrijdblad’ toelichten in al zijn facetten. Ook andere vragen rond de organisatie van de wedstrijden enz… kunnen die avond aan bod komen.  Trainers, coaches en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 Waar : Molenhuis

Wanneer : woensdag 11 februari 2015, om 20u

 

WP_20150201_001De U13M hebben vandaag op overtuigende wijze de stap gezet naar de halve finale van de Beker van Vlaams-Brabant door Opwijk met 3-0 terug naar huis te sturen.

 

DSCN4423Onze U11 hebben in Wolvertem sterk van zich afgebeten, maar mede door de sterke opslagdruk van de tegenstander hebben ze de duimen moeten leggen (3-0).

(bekijk de sfeerbeelden via deze link)