Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: mei 2015

Tijdens het afsluitevent werden naar jaarlijkse gewoonte de trofeëen van beste Speler/Speelster/Trainer van het Jaar uitgereikt. Speelster van het Jaar is Femke van Oudenhoven. IMG_0061IMG_0066

 

De Trainers van het Jaar zijn Jan Franceus & Marc Peeters.

Ook mochten we Ferde en Rosa in de bloemetjes zetten voor hun 32 jaar trouwe steun aan onze club.

Link naar fotoverslag

CAMPS_MARCIMG_3079

jeugdweekendOm het nieuwe volleybalseizoen op een leuke manier in te zetten organiseert VCM voor de eerste maal een clubweekend voor al z’n jeugdspelers ! We hebben als locatie gekozen voor “Het Dommelhof” Neerpelt omwille van z’n uiterst geschikte accommodatie en faciliteiten (meer info : www.dommelhof.be).

Onder leiding van de VCM-trainers en VCM-medewerkers gaan we er een onvergetelijk weekend van maken waarbij niet alleen volleybal aan bod komt maar vooral ook plezier, spel en ontspanning en team-spirit.

Voor het ‘all-in’-weekend betaal je 55 euro. Inschrijven kan enkel online. Omdat dit alles optimaal te kunnen voorbereiden dient dit voor 31 mei te gebeuren!

Inschrijving Jeugdweekend

Jaarlijkse ontvangt VCM zowat 1.500 bezoekers op zijn beach volley tornooi. beachvolleyDit  jaar vindt het tornooi plaats op 31 juli voor de bedrijven en op 1 en 2 augustus voor de recreanten. Jullie kunnen alvast beginnen inschrijven/oefenen voor deze volgende editie. Inschrijven voor de BBQ kan via de website. Ook dit jaar rekenen we op jullie hulp om van dit topevent een succes te maken. Schrijf je daarom nu in voor één van de vele taken waarvoor we medewerkers zoeken.

Inschrijvingen BedrijvenInschrijvingen RecreatiefBeach WerkverdelingBeach BBQ zat 4 aug

[cvm_video id=”2024″]

DSCN1401-1Het seizoen zit er alweer op. Naar goeie gewoonte gaan we over tot het verkiezen van de Speler/Speelster/Trainer van dit seizoen 2014-15.

Het bekend maken van de winnaars is voorzien op maandag 25 mei tijdens het Afsluitevent.

Stemmen voor xxx van het Jaar!

In deze opleiding leer je concrete inzichten en vaardigheden waarmee je in tcoachingrainingen en wedstrijden direct mee aan de slag kan gaan én verschil mee maakt. Centraal staat het oefenen van de coachvaardigheden en het geven van feedback aan elkaar. De aanpak is gestructureerd, dynamisch en interactief.

De docent is Hans Mennes, master in de lichamelijke opvoeding en geeft coaching en coachtrainingen voor Thomas More. Hij is sportdocent aan de lerarenopleiding van Thomas More Turnhout en heeft een aanpak voor coachtraining uitgewerkt voor sporttrainers van VTS plus, Thomas More Sport en op maat van diverse topsportteams.

Data: 26/9, 10/10, 24/10 en 7/11/2015 Telkens op zaterdag van 9u tot 12u.

Locatie: O.C. ‘t Molenhuis, Dorpsstraat 45 – 3294 Molenstede

Inschrijving: Gratis voor VCM-trainers, 95 euro voor niet-leden.

Inschrijving Coachopleiding

 

 

 

jeugdweekend

Om het nieuwe volleybalseizoen op een leuke manier in te zetten organiseert VCM voor de eerste maal een clubweekend voor al z’n jeugdspelers ! We hebben als locatie gekozen voor “Het Dommelhof” Neerpelt omwille van z’n uiterst geschikte accommodatie en faciliteiten (meer info : www.dommelhof.be).

Onder leiding van de VCM-trainers en VCM-medewerkers gaan we er een onvergetelijk weekend van maken waarbij niet alleen volleybal aan bod komt maar vooral ook plezier, spel en ontspanning en team-spirit.

Voor het ‘all-in’-weekend betaal je 55 euro. We kunnen deze lage prijs aanbieden dankzij de tegemoetkoming onze club!

Inschrijven kan enkel online. Omdat dit alles optimaal te kunnen voorbereiden dient dit voor 31 mei te gebeuren!

Inschrijving Jeugdweekend