Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: mei 2016

WP_20160514_11_12_38_ProMaar liefst 17 jongeren, zowel jongens als meisjes, hadden zich enkele weken geleden ingeschreven voor een driedelige opleiding voor beginnende trainers. Sigi Celis heeft hen ingewijd in de basis om als trainer aan de slag te kunnen. Nu ze deze opleiding achter de rug hebben wensen we hen veel succes met hun trainerscarrière! 

Picture13Om het nieuwe volleybalseizoen op een leuke manier in te zetten organiseert VCM voor de tweede maal een clubweekend voor alle jeugdspelers! We hebben als locatie gekozen voor het SPORTA- CENTRUM in TONGERLO omwille van z’n uiterst geschikte accommodatie en faciliteiten. Het weekend gaat door op 2-3-4 september van vrijdag 17u tot zondag 14u.

Onder leiding van de VCM-trainers en VCM-medewerkers gaan we er een onvergetelijk weekend van maken waarbij niet alleen volleybal aan bod komt maar vooral ook plezier, spel en ontspanning en team-spirit.

Voor het ‘all-in’-weekend betaal je 70 euro. Inschrijven kan enkel online. Omdat dit alles optimaal te kunnen voorbereiden dient dit voor 1 augustus te gebeuren!

Niet te missen dus !  Gelieve snel in te schrijven , de plaatsen zijn deze keer echt beperkt tot 61 speelsters. 

  • Voornaam + Naam
    Geboortedatum
    E-mailadres
    Telefoonnr.

Onze Dames zijn altijd wel te vinden om iets geks te doen. Zo waren ze onlangs te zien op het 1 mei voetbaltornooi op V.V.V., waar ze in twee voetbalpartijen hun voetbaltalenten hebben getoond. De toeschouwers waren alvast onder de indruk van het keeperstalent van Femke Vanoudenhoven.

WP_20160501_14_36_32_Pro