Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: juni 2017

 

Reservatie OefenterreinBeach Werkverdeling

Het volleybalseizoen loopt ten einde en wij hadden jullie nog graag een aantal praktische zaken gecommuniceerd.

  • Op Zaterdag 24 juni van 10u tot 11.30u zal er een oudercontact zijn in het Molenhuis waarbij we de ploegindelingen voor volgend seizoen bekendmaken, te samen met het nieuwe uurrooster van de trainingen. Daarna zal alles op de website te raadplegen zijn . Voor wie niet kan aanwezig zijn en toch vragen heeft hieromtrent kan ons best een mailtje sturen ( kernbestuur@vcmolenstede.be)
  • Iedereen ( Uitgezonderd D1 en U19 ) die zijn truitje nog niet heeft teruggegeven zou dit zo vlug mogelijk bij Christine in de bus moeten steken ( met sticker op met naam/ ploeg en met opm – maat nog ok of te klein ) / Bosstraat 28- Molenstede
  • Hierbij nog een oproep om in te schrijven via de website voor het jeugdweekend . De plaatsen zijn beperkt dus liefst niet te lang meer wachten .
  • Op 4/5/6/ augustus vindt ons jaarlijks beachtornooi weer plaats ; We hebben voor de jeugdploegen geen kaarten meer rondgegeven om in te schrijven voor de BBQ op zaterdag, maar iedereen kan dit doen via onze website.   Weerom doen we een zeer warme oproep aan alle ouders en speelsters om een handje toe te steken tijdens het weekend . De opbrengsten van dit weekend zorgen ervoor dat we ons lidgeld extra laag kunnen houden,  maar dit lukt ons niet zonder jullie hulp.  Dus haast jullie naar de link werkverdeling
Beach Werkverdeling

Het zou handig zijn dat de mensen die op vakantie zijn of omwille van een andere reden echt niet kunnen komen helpen mij een berichtje sturen ( deroychristine@gmail.com) dan weet ik dat alvast en hoef ik jullie niet te bellen als we nog handen tekort komen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking

Jaarlijkse ontvangt VCM zowat 1.500 bezoekers op zijn beach volley tornooi. Dit jaar vindt het tornooi plaats op 4 augustus voor de bedrijven en op 5 en 6 augustus voor de recreanten. Jullie kunnen alvast beginnen inschrijven/oefenen voor deze volgende editie. Inschrijven voor de BBQ kan via de website. Ook dit jaar rekenen we op jullie hulp om van dit topevent een succes te maken. Schrijf je daarom nu in voor één van de vele taken waarvoor we medewerkers zoeken.

Inschrijvingen RecreatiefBeach BBQ zat 4 aug