Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: december 2012

groepsfoto website

 

 

 

 

 

 

 

foto’s : Peter Baens

Foto's Kerststage 2

De Miniemen 1 hebben tijdens de receptie vrijdag van de Kerststage een eigen lied gebracht.

Bekijk het live optreden tijdens de Kerststage

Bekijk/beluister het zelfgemaakt lied van de Miniemen 1 op Youtube

 

bekerONZE SENIORENPLOEGEN EN DE BEKER

VCM heeft ook dit seizoen met heel wat teams deelgenomen aan de Beker van Vlaams-Brabant. In de eerste ronde slaagden vier van de vijf seniorenploegen zich te plaatsen voor de 16e finale. In die 16e finale kwamen we echter van een kale reis terug, want alle ploegen werden uitgeschakeld.

ONZE JEUGDPLOEGEN EN DE BEKER

Dit seizoen treden zes jeugdploegen aan. Vier van de zes overwinteren en kunnen voluit hun kans gaan in de 1/4e of de 1/8e finale. Allen op post om ze aan te moedigen!

 

Ploeg Datum Ronde Thuisploeg Bezoekers
Junioren meisjes TBD 1/4 de finales nog te spelen tegen Volley Bellingen Halle of Velvoc Veltem Beisem VC Molenstede
Scholieren Meisjes TBD 1/4de finales VCV Leefdaal-Bertem 1 VC Molenstede
Scholieren Jongens 6/01/2013 1/8ste finales VC Molenstede Grivok Grimbergen
PREM M TBD 1/4 de finales VC Molenstede 1 VC Eternit Kapelle o/d Bos

 

DSC_7627

Foto's Kerststage

scholierenbeker website

WOENSDAG 26/12

Alle deelnemers worden verwacht om 9u in de sporthal van Averbode.De kids kunnen daar ook afgehaald worden om 16u15.

DONDERDAG 27/12

M-junioren, M/J-scholieren, M-cadetten komen tegen 9u met de fiets (slot niet vergeten) naar de sporthal van Averbode. We fietsen na de voormidagtrainingen tijdig naar Molenstede om bij een tas soep onze boterhammen op te eten. Dan fietsen we naar het station waar de trein naar Hasselt om 13u25 vertrekt. Daar nemen we de bus tot de schaatsbaan. We proberen voor 17u terug in Molenstede te zijn.De M/J-miniemen vertrekken aan

Graag herinneren we jullie aan de opleiding volleycoaching die zal doorgaan op woensdag 19 december om 20u30 in het Molenhuis. Het betreft het event dat oorspronkelijk voorzien was op 28 november.

Onze liefhebbers van Meulstee hebben maandagavond op overtuigende wijze van Goldies Everbeur gewonnen. Goldies Everbeur begon nochtans goed aan de wedstrijd en kwam op voorsprong. -Bij de Goldies Everbeur speelt Kris Wollants, iemand die bij VCM zijn (brede) schouders zet onder onze jeugdwerking. – Vervolgens kwam Meulstee meer in de wedstrijd om na moeizaam de eerste set te pakken, met gemak de twee volgende binnen te halen. Gelukkig waren er banken voorzien om de talrijk opgekomen supporters een plaats te bieden. Zij kwamen en zagen dat het goed was… Proficiat Meulstee!

 

Foto's Meulstee-Goldies

 

Tijdens de reserve begon het al goed, de dames wonnen deze met 3-0. De start van de hoofdmatch was iets minder. Maar na een 1-8 achterstand gingen de dames er op en er over. Ook de 2de set begon moeizaam, maar werd vlot afgemaakt.
De 3de set werd ook gewonnen. Hierdoor haalden de dames 3 punten binnen en kunnen ze er weer volledig voor gaan! De reserven staan op de 5de plaats en de hoofdploeg staat op de 10de plaats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk het T-shirtontwerp !