Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: september 2013

IMG_3905Onze Cadetten meisjes hebben in Kortenberg hun tweede overwinning van dit seizoen behaald. Alvast een mooie start! Volg deze link om enkele sfeerbeelden op de snuiven. (foto’s: Pascal Libaers)

Vorige zondag hebben we op een fijne manier het seizoen kunnen inzetten. Onderaan alvast onze hele volleybalfamilie in beeld. (foto: Niel Peeters)

groepsfotoe

 

 

 

 

 

Picture1

De competitie is dit weekend op gang gebracht. Via deze link kunnen jullie een handig overzicht bekomen van de ganse competitie.

thVoor heel wat ploegen start dit weekend het nieuwe seizoen. Via deze link kan je de wedstrijdkalender in handig zakformaat downloaden.

 

images

De nieuwe fluitkalender is beschikbaar! Neem een kijkje om te zien wanneer jij gevraagd bent om een jeugdwedstrijd te fluiten:

Fluitkalender

Het volleyseizoen gaat deze week officieel van start met enkele wedstrijden. De kalender die dit weekend wordt afgewerkt, kan je raadplegen via onderstaande knop (die je ook nog eens rechts van het scherm ziet). Wekelijks wordt deze bijgewerkt, zodat je makkelijk een zicht krijgt op wat er telkens de volgende dagen staat te gebeuren op sportief vlak.
Wedstrijdkalender

Jeugdflyer2013_14QC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gisteren zijn we met een delegatie naar de jaarlijkse markeerdersopleiding geweest, georganiseerd door de VVB in het Eurovolleycenter in Vilvoorde. Tijdens een bijna drie uur durende sessie, die veel weg had van een militaire driloefening, werd de deelnemers de principes ingepompt.

2013-09-10-0342

Foto: vlnr Kevin Van Dijck, Karin Peeters (moeder van Mon Schauvliege) en Ferde Cels. De andere deelnemers waren llse Van Droogenbroeck en Johan Cappelle

 

 

 

 

 

 

 

 

ONS MARKEERDERSTEAM

Waar veel verenigingen het vandaag zeer moeilijk hebben om voldoende medewerkers te vinden, kunnen we enkel vaststellen dat we op een sterk markeerdersteam kunnen rekenen bij VCM. Het team bestaat uit de volgende personen :

Ferde Cels, Jules Sciot, Ingrid Jennes, Diane Verboven, Viviane Haesevoets, Kevin Van Dijck, Lieve Verbeeck (moeder van Jolien en Marjan Lintermans) en Karin Peeters.

In bijlage het aangepaste weekschema na enkele verschuivingen.

WeekSchema9sep

GVollympics 2013webisteren ging in Tienen aan de sporthal in het Houtem alweer een nieuwe editie van de Vollympics door. Onder leiding van Lin Wollants zakten 14 spelers/speelsters af. De voormiddag was gericht op individuele proeven. In de namiddag werden onderlinge wedstrijden gespeeld.