Get Adobe Flash player

Maandelijks archief: augustus 2014

Om zich optimaal voor te bereiden op het volgend seizoen, zijn onze Dames 1 dit weekend op teambuilding.

foto 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bStadDiestsportmarkt_aalst_logo_cmykOp de Sportmarkt zullen de bezoekers in het centrum van Diest een 50-tal hippe sporten kunnen uitproberen. Met VCM willen we eveneens origineel uit de hoek komen. We zorgen voor een heus beachvolleyterrein in de M. Theysstraat. Om onze bezoekers te entertainen en/of zelf op weg te helpen, zijn we op zoek naar spelers/trainers. Graag je naam opgeven in onderstaand lijstje. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Link naar de werklijst

smJullie hebben een paar weken terug een mail van ons ontvangen met de oproep om jullie lidgeld te betalen. untitledGraag willen we jullie attent maken op het feit dat de meeste mutualiteiten een tussenkomst voorzien als je lid bent van een sportvereniging. De formulieren om een tussenkomst te vragen vind je via volgende links:

Christelijke Mutualiteiten : link naar de webpagina van CM

Socialistische Mutualiteiten : link naar de webpagina van SocMut

Partena Ziekenfonds : link naar de webpagina

Dit formulier dien je aan iemand van het VCM-bestuur over te maken. We zorgen voor een validatie van je formulier en bezorgen het je terug.

Het VCM-bestuur

De wedstrijdkalender voor het seizoen 2014-15 is bekend. Het volledige overzicht kan u hieronder vinden. Tijdens het seizoen kan je dit raadplegen via de knop “Wedstrijdkalender”. Door op een specifieke lijn te drukken kan je de locatiegegevens ophalen.


bStadDiestVCM neemt deel aan de Sportmarkt op zaterdag 30 augustus. De Sportmarkt Diest is een samenwerking tussen Bloso en de stad Diest. Deze happening is bedoeld voor kinderen, jongeren, volwassenen en 50-plussers. Kortom, voor iedereen! Voor de gelegenheid worden de Grote Markt en enkele aangrenzende straten verkeersvrij gemaakt en omgetoverd tot een echte sportmarkt. Door de samenwerking met de sportclubs van Diest kunnen de deelnemers niet alleen gratis kennismaken met verscheidene sporten, maar ook informatie inwinnen over de sport of sportclub in kwestie.

 

DSC_6204De fotoreportage van het Bodystyling Beach Tornooi is beschikbaar. (foto’s Carolien Vanlook)

fotoreportage bedrijventornooi

fotoreportage recreatief tornooi

 

 

Het bekendmaken van de trainingsmomenten voor het seizoenPicture1 2014-15 heeft lang op zich laten wachten, waarvoor onze excuses. We worden echter geconfronteerd met uitzonderlijke omstandigheden. Het Molenhuis ondergaat ingrijpende werkzaamheden, waardoor de sporthal minstens tot eind oktober niet beschikbaar is! Met andere woorden, een aantal teams dient voor die periode gebruik te maken van een andere zaal. An Smaers, onze zaalverantwoordelijke, heeft het onmogelijke gedaan om iedereen een plaatsje te bezorgen. Eén zaak mag reeds duidelijk zijn; er is in de wijde omgeving een groot gebrek aan sportinfrastructuur. We zullen tijdelijk uitwijken naar sportzalen in de Vleugt, Veerle, Halen, Kortenaken en Averbode.

Link naar het overzicht

Voor vragen/opmerkingen ivm bijgaand overzicht : Bericht zenden met mijn vraag/opmerking

Tijdens het Beachweekend kon je deelnemen aan een wedstrijd met als prijs een weekendje rondrijden met een Citroën C4 Cactus (aangeboden door onze sponsor Citrohal uit Halen)

De winnaars zijn:

– Pascal Libaers                             – Louise Voldersuntitled

– Els Reeckmans                           – Bart Lieten

– Els Goossens

Veel rijplezier!