top of page

Beachweekend 2023

Volleybalclub Molenstede organiseert jaarlijks een beachvolleybalweekend, dat doorgaat tijdens het eerste weekend van augustus. Dit jaar zal het weekend doorgaan op 2, 3 en 4 augustus.


Op vrijdag 2 augustus gaan we van start met een bedrijventornooi, ideaal als teambuildingactiviteit. Lokale en minder lokale bedrijven nemen het tegen elkaar op in twee reeksen: een reeks voor ploegen met weinig tot geen volleybalervaring en een reeks voor ploegen met volleybalervaring.

 

We verwelkomen jullie met een drankje om vanaf 16.30 u. om nadien wedstrijdjes 4 tegen 4 te spelen. Gedurende de avond wordt jullie een lekkere maaltijd aangeboden door Mezze Mood. De prijs van een speler bedraagt 38 euro per persoon. Zij, die liever niet mee in het zand ploeteren, kunnen voor 28 euro per persoon meegenieten van het lekkere eten en hun beste beentje voorzetten als supporters. Kinderen tot 8 jaar betalen 21 euro. Check zeker het reglement voor alle informatie.

Op zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus gaan we verder met het recreatief tornooi. Ook hier worden er wedstrijdjes 4 tegen 4 gespeeld in een gemengde of een herenreeks. De voorrondes worden gespeeld van zaterdagochtend t.e.m. zondagmiddag. We sluiten af met de finalerondes op zondagnamiddag. De deelnameprijs bedraagt 60 euro per ploeg. 


Op zaterdagavond wordt er een overheerlijke BBQ door Spar Vanonckelen voorzien.

 

Inschrijven voor het het recreatief tornooi en de BBQ kan via de website vanaf 8 juni 10.00 u. Voor het bedrijventornooi starten de inschrijvingen vanaf 8 juni 11.00 u. 

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN. ALLE REEKSEN ZIJN VOLZET.


We beantwoorden met veel plezier jullie vragen via beachteam@vcmolenstede.be.

  • Facebook
Beachweekend 2024 - Definitieve flyer.png
bottom of page