Steakdag 2020

DE STEAKDAG IS VOLLEDIG GEANNULEERD OMWILLE VAN HET CORONAVIRUS.

Beste VCM spelers, ouders, vrijwilligers en sympathisanten

 

 

Een tijdje geleden hebben we onze steakdag helaas moeten annuleren. Nu dat we enkele weken verder zijn, kregen we een beter zicht op onze mogelijkheden voor een nieuwe datum. Door de maatregelen tegen COVID-19 hebben de werken aan het ‘t Molenhuis heel wat vertraging opgelopen. Dit betekent dat deze locatie voorlopig geen optie meer is voor een nieuwe datum. Bij het zoeken naar een alternatieve zaal kwamen we steeds dichter bij de steakdag van 2021. We hebben daarom dus beslist om dit jaar de steakdag niet meer te laten doorgaan.

 

Jullie aangekochte kaarten zullen dus terugbetaald worden. Om dit op een veilige en gestructureerde manier te laten verlopen, kunnen jullie de terugbetaling aanvragen tot 30 april 2020 via deze link: https://forms.gle/e8GksSknTwyeMFdS8. Denken jullie ook aan de kaarten die jullie verkocht hebben aan familie en vrienden? De link zal ook te vinden zijn op de website.

 

Alle bestellingen zullen teruggestort worden. Er is geen mogelijkheid voor een cash-terugbetaling. Online bestellingen die reeds via overschrijving gebeurd zijn, storten wij automatisch terug naar het rekeningnummer waarmee betaald is.

 

Let wel op: elke kaart moet apart in een formulier ingegeven worden. Dit is om onze administratie zo eenvoudig mogelijk te houden.

 

Hopelijk hebben jullie begrip voor onze beslissing en zien we jullie snel!

 

Hou het gezond!

 

 

Met vriendelijke groeten

 

Het steakteam

© 2018 by Volleybalclub Molenstede.